Oplad din bil på arbejdspladsen

Flere elbilejere ønsker at oplade elbilen på arbejdspladsen. Det er nemlig både smart og tidsbesparende at oplade elbilen, når den alligevel holder parkeret i længere tid.​

 Men hvordan når man fra ønske til handling? Hvad skal medarbejder og virksomhed gøre for at få opladning på arbejdspladsen? Og hvor mange ladestandere eller ladebokse er der reelt brug for.

Spørgsmålene er mange og relevante. Gorrissen EL A/S´s medarbejdere har mange års erfaring med opladning på arbejdspladsen og har med stor sandsynlighed den rette løsning til netop din virksomhed.​​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen med dit navn og telefonnummer. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for ladestander til din el-bil, så kan du trygt kontakte os.

Opladning til p-huse og nyt byggeri

Elbilejere skal kunne oplade elbilen, når den holder parkeret i et p-hus eller andet større nyopført byggeri. 

Det betyder andre krav og ændrede arbejdsgange for den projekterende arkitekt, bygherre eller den tekniske projektleder, idet installation af ladestandere og ladebokse skal tænkes med ind i byggeriet fra start. Men hvordan kommer man fra EU-direktiv til praktisk handling?
​ 

Opladning til p-huse og nyt byggeri

Oplad flådebilerne intelligent

Fremsynede kommuner, regioner og virksomheder ønsker at være med til at fremme den grønne omstilling på transportområdet, både for at forbedre klimaregnskabet og mindske luftforureningen i nærmiljøet. De vælger derfor at konvertere en del af deres bilflåde til elbiler, hvilket ofte viser sig at være en rigtig god idé.


Men når dele af eller hele bilflåden er elbiler, skal der også tages stilling til opladning. Der opstår naturligt en række spørgsmål, der skal besvares, inden køb og installation af ladestationer.

 

Oplad flådebilerne intelligent

Erhverv / Boligforeninger

99​

​kr./md./pr. ladestander ekskl. moms

Serviceaftale

+4% transaktionsgebyr pr. md.

El refusionen køre automatisk

Systemstyret af MONTA

Adgang til portal

5 års garanti

En del af Gorrissen El A/S

Vi er en del af Gorrissen El A/S og har stor ekspertise inden for el-installationer, belysning, IHC og videoovervågning.

Opsætning og montering af ladestandere til el-bil er derfor en naturlig del af vores samlede ydelser, som vi kan tilbyde dig.

Kontakt os

Gorrissen EL A/S

Stutmestervej 32, 3400 Hillerød

Telefon: 48 242 240

E-mail: info@gorrissen-el.dk