Ladestandere for private

Gorrissen EL A/S er autoriseret elinstallatør med god erfaring inden for installation af ladestandere, både til erhverv, boligforeninger og private. Vi samarbejder med flere udbydere, som står for administrationen af afgift refusionen og abonnement opkrævningen.

Du ejer din egen ladeboks

​Med en ladeboks fra Gorrissen EL A/S ejer du din egen ladeboks 100%.

​Du betaler en fast kontant pris for vores ladeløsning, som inkluderer både installation og ladestander, som du ejer. Herefter har du glæde af en fremtidssikret og billig opladning af din elbil i mange år fremover. Laderen er en af markedets hurtigste med mulighed for opladning helt op til 22 kW.

Du betaler kun for den strøm, du bruger til at oplade din elbil. Dit forbrug afregnes automatisk sammen med din almindelige elregning.

Vi anvender kun kvalitets kabel med lavt energitab, modsat mange andre leverandører.

Beregning

Eksempel på dine udgifter til opladning hjemme med et kørselsbehov på 15.000 km om året og opladning derhjemme på en ladeboks egen elaftale = 351,50 kr./mnd hvilket svarer til ca. 1,40 kr./kWh. Med et abonnement på refusion af elafgiften, kommer du ofte ned under 1 kr/kWh ved at udnytte den lavere elpris om natten.

Vi tilbyder abonnement på refusion af elafgiften.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen med dit navn og telefonnummer. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Standard installation inkl. ladeboks

8.995,- kr.

✔ Intelligent ladeboks i høj kvalitet 

✔ Refusion af elafgift ved oprettelse af service aftale

✔ Serviceaftale med 24/7 support

✔ Ingen abonnement binding

Tilbuddet gælder til alle nye og eksisterende kunder. 

Prisen inkluderer standardinstallation af din ladeboks. For langt de fleste er standard installation nok.

Standardinstallation indeholder:  For langt de fleste er standard installation nok.

 • Levering og installation af en certificeret ladeboks, der sikrer, at din elbil lader så sikkert som muligt.​​
 • ​Samtidig opfylder installationen de krav, som bilfabrikanterne stiller, hvis deres garanti skal gælde.​​
 • Teknikken, som vi leverer, har følgende specifikationer: Installation af automatsikring 3 faset + N 20A og fejlstrømsafbryder HPFI type A​​
 • Konfiguration at lader til 11kW.
 • Vi trækker et installationskabel på min. 5g4 mm2 ~11kW op til 10 meter fra eksisterende gruppetavle langs eksisterende gulv eller væg til ladeboksen. Vi monterer kablet i ladeboksen. Er der mere end 10 meter fra din gruppetavle til ladeboksen, fakturerer vi dig 149 kr pr. ekstra meter.​​
 • Vi borer max to gange i vægge.​​
 • Installatøren vurderer, om der er plads i din nuværende eltavle, eller om du skal have installeret en tavle mere hvilken koster 995 kr. Det forudsætter, at der er plads på siderne eller over den eksisterende eltavle.​​
 • Måling af jordelektrode modstand.​​
 • Elinstallatøren tester, at ladeboksen fungerer og sikrer, at alle forbindelser er tilsluttede korrekt og efter sikkerhedsreglerne.

Når du har bestilt booket en teknikker hos Gorrissen EL A/S, så beder vi om billede af din el-tavle, og hvor du gerne vil have din ladeboks placeret. ​Dette gør vi for at sikre, at vi så vidt muligt kan gennemgå din installation på forhånd for at undgå overraskelser i installationen og have de rette dele med til din adresse.

Hvis en standardinstallation ikke er mulig:

Prisen for en standardinstallation gælder kun, hvis din elinstallation lever op til vores krav.

Har du forhold der gør, at installationen afviger fra en standardinstallation, vil der forekomme ekstra betaling.

Dette tillæg aftaler du direkte med installatøren, når han er hos dig, og du skal være klar til at sige ja eller nej på stående fod. ​Accepterer du ikke ekstraomkostningerne, vil du få en regning for teknikerbesøget. Møder du ikke op den dag, I har aftalt, får du også en regning.​

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for ladestander til din el-bil, så kan du trygt kontakte os.

Sådan installerer vi din ladeboks

Vi værner om dig og din elbils sikkerhed. Vores mål er, at ladeboksen opfylder dine

forventninger fra start. Derfor er det vigtigt, at du læser, hvad en installation kræver.

Der er en række ting, du skal være opmærksom på, når du skal have installeret en ladeboks. Det gælder både det, der skal være på plads, inden vores installatør ankommer, hvad installatøren rent faktisk foretager sig, når han er hos dig, og hvad en standardinstallation indeholder.

Betingelser for en standardinstallation:

 1. Vi sætter kun ladeboksen op dér, hvor vi på forhånd har aftalt. Det er typisk på garagevæg, carport eller husmur der hvor det er oplagt i forhold til parkering og opladning.
 2. Gruppetavlen skal være placeret i stueplan. Højdeforskel mellem elinstallation og terræn må maksimalt være 1,0 meter.
 3. Sikringen foran gruppetavlen må ikke være over 63A. Det tjekker Gorrissen EL A/S
 4. Din installation skal have en virksom beskyttelsesleder, som har en overgangsmodstand til jord på maks.100 ohm. Det betyder, at den slår fra, hvis modstanden er højere. I det tilfælde stopper bilen med at lade. Det tjekker Gorrissen EL A/S også.
 5. Du skal have 3 x 16A til rådighed, for at vi kan udføre vores standardinstallation på 11kW. Det har de fleste husstande normalt til rådighed. Det er også noget, Gorrissen EL A/S tjekker.
 6. Du skal have mobildækning (4G) dér, hvor ladeboksen skal sidde. Der sidder et simkort i vores udstyr, som skal kunne komme på telefonnettet. Manglende forbindelse ses oftest i landområder eller kældre.
 7. Din eksisterende installation skal overholde gældende lovgivning.

 
​Hvis en eller flere af forudsætningerne på listen ikke er opfyldt, vil du blive opkrævet ekstrabetaling. Vi sender dig selvfølgelig et tilbud på ekstraarbejdet, inden vi går i gang. Hvis det slet ikke går at opfylde kravene på din adresse, kan vi se os nødsaget til at afvise at sætte ladeboksen op.

Dette skal være på plads inden installation

 1. Du er som kunde ansvarlig for, at du eller ejeren af ejendommen stiller et egnet areal til rådighed for opsætning af ladeboksen, og ejeren af ejendommen skal acceptere, at vi borer hul i muren eller andet materiel for at trække kabler til ladeboksen.
 2. Du er som kunde ansvarlig for, at der er nogen på adressen, når ladeboksen skal monteres. Der skal være ryddet og gjort plads til, at teknikeren kan komme til. Hvis tredjemand (fx ejeren af ejendommen) skal give tilladelse, er det dit ansvar at få tilladelsen, inden arbejdet starter. Hvis du har særlige ønsker

Måske ønsker du en udvidet tilslutning med større kapacitet eller andre elementer. Kort sagt: Vi kan tilpasse det meste mod betaling af ekstraomkostninger. Hvis du ønsker det, anslår vi prisen, inden vi begynder arbejdet. Vær opmærksom på, at hvis ønsker du en ladeboks til opladning af en bil med type1-stik, skal du have installeret en fejlstrømsafbryder type B – det koster ekstra.

Kontakt os

En del af Gorrissen El A/S

Vi er en del af Gorrissen El A/S og har stor ekspertise inden for el-installationer, belysning, IHC og videoovervågning.

Opsætning og montering af ladestandere til el-bil er derfor en naturlig del af vores samlede ydelser, som vi kan tilbyde dig.

Kontakt os

Gorrissen EL A/S

Stutmestervej 32, 3400 Hillerød

Telefon: 48 242 240

E-mail: info@gorrissen-el.dk