Oplad flådebilerne intelligent

Fremsynede kommuner, regioner og virksomheder ønsker at være med til at fremme den grønne omstilling på transportområdet, både for at forbedre klimaregnskabet og mindske luftforureningen i nærmiljøet. De vælger derfor at konvertere en del af deres bilflåde til elbiler, hvilket ofte viser sig at være en rigtig god idé.

Men når dele af eller hele bilflåden er elbiler, skal der også tages stilling til opladning. Der opstår naturligt en række spørgsmål, der skal besvares, inden køb og installation af ladestationer.

  • Hvor mange ladestandere er der behov for og hvilke?
  • Hvor placeres ladestanderne mest optimalt også af hensyn til økonomien i installationer?
  • Hvordan sikrer I nem adgang til opladning for den enkelte bruger?
  • Er der mulighed for lukkede brugergrupper, så kun jeres flådebiler kan oplade?
  • Er der særlige skatteregler på området?
  • Og hvordan sikrer I jer, at I nemt og billigt kan udvide og gøre plads til flere elbiler?

Spørgsmålene er mange og relevante. I Gorrissen har vi mange års erfaring med opladning af flådebiler og har med stor sandsynlighed den rette løsning til netop din kommune, region eller virksomhed.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen med dit navn og telefonnummer. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for ladestander til din el-bil, så kan du trygt kontakte os.

​Oplad jeres flådebiler med Gorrissen EL A/S

Vi har mange års erfaring med at hjælpe kommuner, regioner og virksomheder med opladning af elbiler i bilflåden. Vi ved derfor også, hvilke udfordringer I sidder med. Det skal være nemt for brugerne at tilslutte, oplade og benytte elbilen i dagligdagen. Etableringen af ladepladserne skal meget gerne være billigst mulig og skalérbar til fremtidens behov. Hver elbil i flåden skal være fuldt opladt hver morgen, så elbil og bruger kan udføre dagens arbejde effektivt. Vi lytter til jeres ønsker og stiller de rigtige spørgsmål for herefter at komme med en anbefaling, der opfylder netop jeres behov. Andre har gjort det før jer – brug vores kompetencer

Med Spirii som ladepartner er I sikre på at få installeret den bedste, billigste og mest fremtidssikrede lad​eløsning til elbiler.​

Korrekt placering og fremtidssikret ladeløsning

Det er vigtigt, at I tænker placeringen af ladestanderne ind fra start og at I tager stilling til eventuel udvidelse af antal p-pladser til elbiler, når/hvis behovet melder sig. På den måde sikrer vi sammen den billigst mulige etablering af ladepladserne. 

Vores professionelle og erfarne installationspartnere ved præcis, hvor det er mest optimalt at installere ladestanderne. De ved også, hvor meget eller hvor lidt strøm, der skal føres hen til ladestanderne. Med Spirii som ladepartner er I sikret en nem og billig mulighed for udvidelse af antal ladestandere eller ladebokse, når behovet melder sig. Vi hjælper jer med at få mest mulig ud af jeres investering, således at den også er fremtidssikret.

Hvis forarbejdet er gjort ordentligt, er det både nemt og billigt at udvide antallet af p-pladser til elbiler.

Lukket brugergruppe med Gorrissen EL A/S

Mange flådeejere efterspørger muligheden for at begrænse adgangen til deres ladestationer, så kun egne brugere og flådebiler kan oplade på ladestanderen eller ladeboksen. Spirii tilbyder som en af de eneste på markedet mulighed for at lukke brugergruppen til den pågældende ladeboks eller ladestander. På den måde har I fuld kontrol over, hvem der oplader på jeres ladestander eller ladeboks – og på den måde også fuld kontrol over strømforbruget på ladeinfrastrukturen.

Medarbejderne hos Gorrissen EL A/S har hjulpet både kommuner, regioner og virksomheder med installationer de sidste 10 år. Nu er vi også klar til at hjælpe jer med at finde den optimale ladeløsning.​​

Spar på tilslutningsbidraget med intelligent software

Flådebiler oplader typisk om natten, men vigtigst af alt er, at de er fuldt opladt om morgenen, så brugeren kan udføre sit arbejde effektivt. Men hvor mange flådebiler skal kunne oplade på samme tid? Og hvor meget strøm skal der føres hen til ladestanderne? 

Alle vores ladeløsninger inkluderer intelligent software, der muliggør balancering af de opladninger, der foretages på ladestanderne. På den måde sikrer vi, at den tilgængelige strømkapacitet udnyttes bedst muligt. Bag Gorrissen´s intelligente software optimerer og “balancerer” opladningerne og gør det muligt at opladeflere elbiler ved brug af færre ampere. Herved minimeres behovet for dyrt tilkøbt strøm. Vi kalder det ”Load Management”. 

Medarbejderne hos Gorrissen EL A/S har mange års erfaring på området og kan derfor rådgive om, hvordan I bedst forholder jer til fordeling af den tilgængelige strømkapacitet og tilkøb af ekstra strøm.

Flådebilen oplades det samme sted hver aften

Hver elbil i bilflåden har sin egen parkeringsplads og får en dedikeret Gorrissen-ladeboks. Når flådebilen parkeres det samme sted hver dag er vores mest populære produkt en stilfuld, robust ladeboks med ét ladeudtag. Ladeboksen installeres på væggen og kommer med et fast kabel, så brugeren ikke besværes med et langt, filtret kabel i bagagerummet. Alt for at gøre transitionen til elbil nemmere for den enkelte bruger. Succesen med elbiler i bilflåden afhænger meget af brugernes oplevelser med at bruge dem. Gorrissen gør det nemt og enkelt fra start.

Flådebilen oplades ikke det samme sted hver aften

Nogle flådebiler holder parkeret hjemme ved brugerens husstand. Her tilbyder Gorrissen naturligvis mulighed for etablering af intelligent ladeboks hjemme hos brugeren, så bilen altid er fuldt opladt og klar til brug om morgenen. Sammen finder vi den bedste løsning og vi rådgiver også om de beskatningsregler, der gælder når medarbejdere får sat ladeboks op derhjemme.

Erhverv / Boligforeninger

99​

​kr./md./pr. ladestander ekskl. moms

Serviceaftale

+4% transaktionsgebyr pr. md.

El refusionen køre automatisk

Systemstyret af MONTA

Adgang til portal

5 års garanti

En del af Gorrissen El A/S

Vi er en del af Gorrissen El A/S og har stor ekspertise inden for el-installationer, belysning, IHC og videoovervågning.

Opsætning og montering af ladestandere til el-bil er derfor en naturlig del af vores samlede ydelser, som vi kan tilbyde dig.

Kontakt os

Gorrissen EL A/S

Stutmestervej 32, 3400 Hillerød

Telefon: 48 242 240

E-mail: info@gorrissen-el.dk