​Oplad på arbejdspladsen med Gorrissen

Det kan virke som en kompleks og tidskrævende proces at få hovedet rundt om selve installationen af ladestandere eller ladebokse. I er lige nu ved at undersøge markedet, og overvejer at tilbyde jeres medarbejdere opladning på arbejdspladsen. Men det er vanskeligt at komme i gang. Der er mange relevante spørgsmål at stille – vi har svarene på de fleste.

  • Hvilke ladeløsninger har I brug for?
  • Er ladestanderne fremtidssikret?
  • Hvordan sker afregningen af medarbejderen?
  • Er der særlige skatteregler på området?
  • Hvordan sikrer I jer, at I nemt og billigt kan udvide og gøre plads til flere elbiler?

Vi kan levere en komplet løsnign til brugerstyring, afregning og gæstebetaling i samarbejde med TakeCHARGE PRO​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen med dit navn og telefonnummer. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for ladestander til din el-bil, så kan du trygt kontakte os.

Den bedste og billigste ladeløsning ​

Medarbejderne hos Gorrissen har rådgivet mange virksomheder med installationer de sidste 10 år. Nu er vi også klar til at hjælpe jer med at finde den optimale ladeløsning. Vi kender de udfordringer, de fleste virksomheder sidder med, når de overvejer at tilbyde medarbejdere opladning på arbejdspladsen. Vi lytter og stiller de rigtige spørgsmål for herefter at komme med en anbefaling, der opfylder netop jeres behov.

Med Gorrissen EL A/S som ladepartner er I sikre på at få installeret den bedste, billigste og mest fremtidssikrede ladelø​sning til elbiler.​

Det rigtige antal ladestandere?

  • Hvor mange elbiler skal kunne oplade på samme tid?
  • Hvor skal ladestanderne etableres?
  • Hvor meget strøm skal der føres hen til ladestanderne?
  • Hvordan sikrer I en skalérbar løsning til en overkommelig pris?

Gorrissen anbefaler

I fællesskab med vores erfarne installationspartnere projekterer vi opgaven og sørger for, at I hverken køber for mange eller for få ladestandere eller ladebokse.

Vores professionelle installationspartnere ved præcis, hvor det er mest optimalt at etablere ladepladserne. De ved også, hvor meget eller hvor lidt strøm, der skal føres hen til ladestanderne.

Med Gorrissen som ladepartner er I altid sikret en nem og billig mulighed for udvidelse af antal ladestandere eller ladebokse, når behovet melder sig. På den måde undgår I at købe for mange ladestandere for tidligt. Vi hjælper jer med at få mest mulig ud af jeres investering således at den også er fremtidssikret.

Hvis forarbejdet er gjort ordentligt, er det både nemt og billigt at udvide antallet af p-pladser til elbiler.​

Gorrissen gør det administrative lettere

Vi kender skattereglerne på området, og vores løsning sørger for, at de skattetekniske forhold vedrørende opladning og afregning nemt kan håndteres hos virksomheden. ​

Vores se​rvicepakker muliggør, at hver enkelt medarbejder registreres for sin egen opladning, hvorefter strømforbruget f.eks. afregnes direkte med medarbejderen uafhængigt af virksomheden. Det er blot én af de mange smarte funktioner, vi kan tilbyde virksomheder, der ønsker at tilbyde opladning af elbiler på arbejdspladsen. Gæster til virksomheden vil selvfølgelig også kunne foretage opladning, og vores løsning gør det muligt for virksomheden selv at bestemme, om opladning skal være gratis eller mod betaling for brugere.

Bag Gorrissen er et hold af elbileksperter

Vælger I at samarbejde med Gorrissen, får I adgang til branchens mest erfarne folk. Bag Gorrissen er en helt ny virksomhed, men folkene bag har mange års erfaring fra elbilbranchen. Vi har alle arbejdet indgående med elbiler, opladning samt udviklingen af fremtidens transport- og energisystemer.

Gorrissen er kombinationen af erfarne mennesker og state of the art ladestandere og ladebokse fra Zaptec. Zaptec er et Norsk produkt og har udviklet og leveret ladestandere og ladebokse til det europæiske marked gennem mere end 10 år. Alle Zaptec ladeprodukter bliver produceret på en højteknologisk moderne fabrik i Norge, hvor bæredygtighed også er i højsædet.

Gorrissen er lykkes med at gøre livet med elbil nemt og fleksibelt, og det kommer nu dig og dine medarbejdere til gode. Det betyder nemlig, at du kan fokusere på din forretning og det, der er vigtigt i din hverdag. Som Gorrissen-kunde får du mulighed for at tage et let og ubesværet skridt i en grøn og bæredygtig retning.

Erhverv / Boligforeninger

99​

​kr./md./pr. ladestander ekskl. moms

Serviceaftale

+4% transaktionsgebyr pr. md.

El refusionen køre automatisk

Systemstyret af MONTA

Adgang til portal

5 års garanti

En del af Gorrissen El A/S

Vi er en del af Gorrissen El A/S og har stor ekspertise inden for el-installationer, belysning, IHC og videoovervågning.

Opsætning og montering af ladestandere til el-bil er derfor en naturlig del af vores samlede ydelser, som vi kan tilbyde dig.

Kontakt os

Gorrissen EL A/S

Stutmestervej 32, 3400 Hillerød

Telefon: 48 242 240

E-mail: info@gorrissen-el.dk