Opladning til p-huse og nyt byggeri​

Elbilejere skal ifølge et nyligt vedtaget EU-direktiv kunne oplade elbilen, når den holder parkeret i et p-hus eller andet større nyopført byggeri. Reglerne for nye, større bygninger og større renoveringer vil allerede gælde fra 10. marts 2020, mens kravene om etablering af ladestandere ved eksisterende bygninger gælder fra 2025.

Det betyder andre krav og ændrede arbejdsgange for den projekterende arkitekt, bygherre eller den tekniske projektleder, idet installation af ladestandere og ladebokse skal tænkes med ind i byggeriet fra start.

  • Hvordan kommer man fra EU-direktiv til praktisk handling?
  • Hvor installeres ladestanderne mest optimalt?
  • Hvor mange ladepladser er der reelt brug for nu – og i fremtiden?
  • Hvor skal man starte og hvem skal man samarbejde med?
  • Hvor mange elbiler skal kunne oplade på samme tid?

Spørgsmålene er mange og relevante. I Gorrissen har vi mange års erfaring med installation af ladestandere i p-huse, på parkeringspladser og andre større bygninger og har derfor også den rette løsning til dig.​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen med dit navn og telefonnummer. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for ladestander til din el-bil, så kan du trygt kontakte os.

Installér ladestandere med Gorrissen

Som teknisk projektleder for et større byggeri kan det virke som en kompleks og tidskrævende proces at komme videre med etableringen af ladepladser i enten p-huse, parkeringspladser eller anden større bygning. 

De fleste i byggebranchen er bekendt med de skærpede EU-krav på området for opladning af elbiler, og ved derfor også, at opladning til elbiler skal tænkes med ind i byggeriet tidligt. Men det kan være vanskeligt at komme i gang – og videre. Hvor skal man starte og hvem skal man samarbejde med?

Hos Gorrissen har vi samlet de mest relevante spørgsmål, som I bør stille jer selv, når I står overfor at skulle etablere ladepladser i et parkeringshus eller en anden større nyopført bygning. Og ja, vi har også styr på tomrør, tilslutningsbidrag og andre vigtige forhold, som du skal tage stilling til.

​​

Hvor mange ladestandere skal installeres?

Hvor mange elbiler skal kunne oplade på samme tid? Og hvordan sikrer vi sammen en skalérbar løsning til en overkommelig pris? I fællesskab med vores erfarne installationspartnere projekterer vi opgaven og sørger for, at I hverken installerer for mange eller for få ladestandere eller ladebokse. 

Der skal dimensioneres korrekt fra start, så de efterfølgende ladepladser bliver billigere at etablere. På den måde undgår I at købe og installere for mange ladestandere eller ladebokse for tidligt.

Med Spirii som ladepartner er I altid sikret en nem og billig mulighed for udvidelse af antal ladepladser, når behovet melder sig.
​ ​

Hvor skal ladestanderne installeres?

Ladepladserne skal placeres korrekt i bygningen eller p-huset, så elbilisterne nemt kan finde dem. Sammen med vores dygtige og erfarne installationspartner kommer vi med forslag til den bedste placering af pladserne. Både i forhold til det indre kørselsflow i bygningen, men også strømføring hen til ladepladserne. Det er også vigtigt, at ladepladserne kun benyttes til elbiler. Vi rådgiver derfor også gerne om den typiske og optimale form for skiltning.

Medarbejderne hos Spirii har mange års erfaring og har rådgivet andre i samme situation. Men selv om det er os med erfaringen, er vi naturligvis åbne for at høre jeres tanker og idéer.

Erhverv / Boligforeninger

99​

​kr./md./pr. ladestander ekskl. moms

Serviceaftale

+4% transaktionsgebyr pr. md.

El refusionen køre automatisk

Systemstyret af MONTA

Adgang til portal

5 års garanti

En del af Gorrissen El A/S

Vi er en del af Gorrissen El A/S og har stor ekspertise inden for el-installationer, belysning, IHC og videoovervågning.

Opsætning og montering af ladestandere til el-bil er derfor en naturlig del af vores samlede ydelser, som vi kan tilbyde dig.

Kontakt os

Gorrissen EL A/S

Stutmestervej 32, 3400 Hillerød

Telefon: 48 242 240

E-mail: info@gorrissen-el.dk